23 Ocak 2014 Perşembe

Sağlam İrade! Bi bak bi!

Hayatımın en anlamsız zamanlarından iki tanesini söylemek istiyorum. Birincisi, YGS/LYS yarışından sonra, tercihlerin açıklandığı döneme kadar bekleyiş; diğeri ise, finaller bittikten sonra büt tarihlerini bekleyiş. Şu an ikinci durumdayım. Nerede görülmüş benim derslerde başarılı olduğum? İstemediğim şeyleri yaptıramazsınız dedikçe ben, zorla önüme matematik koydunuz. Aklınızı sikeyim, sorun sizde.
Neyse azizim, olayımız çok farklı aslında. Olayımız tamamen bi olay. Biz iki kişiyiz ya burada, düşündük düşündük -aslında pek de düşünmedik ya- farklı bir şey yapalım dedik. Şimdi içinizden diyorsunuz 'hep farklı bir şeyler yapıyorsunuz ibneler, gel gelelim ortada icraat yok' diye. Siz de haklısınız. Yaklaşık 1 senedir 'elinize vericez' diye diye bir sürü işe giriştik. (Emrah Serbes'in işi vardı, o bizim suçumuz değil)
Şimdi bir işimiz daha var bizim. Bizler istikrarlı elemanlarız, sağlam irademiz var.  Millet futbol takımına 'hergün bir yeni transfer' mottosu ile moral veriyor, sosyal ağlarda sayfalar rant için 'hergün bir yeni sikkoluk' mottosu ile yarışıyor. Biz de şimdi size bir şey diyoruz. Yok yok öyle 'hergün; iki rus, iki şişe ucuz şarap, iki halısaha'. Bizler dedik ki, tatildeyiz madem, aylak aylak dolanıyoruz, benim tantuni yemekten böbreğim yağ bağladı, Mertkan'ın Mehmet Yeşil Yeşil ile olan kavgası bitmedi; bizler hergün bir yeni yazı koyalım dedik. Hergün bir yeni yazı koyuyoruz, eyvallah. -Bak esas bomba geliyor- Bir de buraya koymadığımız yazılarımız var bizim. Onlar da birikti. Ufak bir girişimimiz var şu sıralar. Onu da tatlıya bağlarsak, hoca da yüz yüz verse... Bu defa cidden elinize verebiliriz.
Bira 2 lira olacak!
Unutmayın, SAĞLAM İRADE, SAĞLAM BIYIKTA BULUNUR.
|ZAGOR.|

3 yorum:

  1. İyi de sen kösesin biraz.Neyse idare edecez artık.'İyi idare' ederim ben.

    YanıtlaSil
  2. 1 senedir görüşmüyoruz göt. Son halimi bi görsen. O eski halimden eser yok şimdi

    YanıtlaSil
  3. ''iyi idare'' Asım hoca..

    YanıtlaSil

İtinayla laf dalaşına girilir, laf sokulur, kafa açılır, kafa becerilir. Bir klavye uzağınızdayız.